Utrecht,
04
januari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Roeland van Vledder treedt terug als lid Raad van Bestuur ASR

Samenvatting

ASR en Roeland van Vledder hebben in goed overleg besloten per 1 juli 2012 afscheid van elkaar te nemen. Hij is per 1 januari 2012 teruggetreden uit de Raad van Bestuur.

​Roeland van Vledder heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ASR. Zijn bijdrage om de dienstverlening te baseren op transparantie, lage kosten en begrijpelijke taal, heeft ASR geholpen om klaar te zijn voor de volgende fase van het bedrijf. De Raad van Bestuur is hem daarvoor zeer erkentelijk.

Jos Baeten, voorzitter van de Raad van Bestuur van ASR: "Roeland is een belangrijke inspirator geweest bij de ontwikkeling van onze nieuwe generatie verzekeringsproducten. Ook heeft hij zich de afgelopen periode met veel energie ingezet om klanten met een ASR beleggingsverzekering te compenseren en nieuw perspectief te bieden. Wij zijn blij dat Roeland hierin de voortrekker is geweest."

Roeland van Vledder kwam in 2006 als lid van de toenmalige Hoofddirectie in dienst van ASR. Binnen de huidige Raad van Bestuur was hij onder andere verantwoordelijk voor commercie.

De taken van Roeland van Vledder zullen voorlopig worden waargenomen door de overige leden van de Raad van Bestuur.