Utrecht,
24
mei
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Peter Hoitinga (Ditzo) kiest voor een nieuwe uitdaging

Samenvatting

​Per 1 juli zal Peter Hoitinga afscheid nemen van Ditzo. Hij heeft besloten om zijn carrière buiten ASR Nederland voort te zetten.

Peter Hoitinga: "Ik heb mij vier en een half jaar vol overgave ingezet voor Ditzo en een succesvol en gewaardeerd merk  in de markt gezet. Ik heb mij de afgelopen tijd gerealiseerd dat mijn hart ligt bij innovatie in marketing en het betrokken zijn  bij nieuwe merken en initiatieven. In mijn nieuwe rol kan ik die ambitie ten volste invullen. 

Roeland van Vledder, lid Raad van Bestuur ASR Nederland: 'Ik vind het jammer dat Peter vertrekt maar respecteer zijn keuze. Peter heeft aan de wieg gestaan van Ditzo en is in belangrijke mate verantwoordelijk voor het succes. Daarvoor past dank.'
 
Op dit moment wordt nagedacht over een geschikte opvolger van Peter bij Ditzo.