Utrecht,
26
april
2016
|
13:00
Europe/Amsterdam

Elke recreatiewoning nu te verzekeren bij de Europeesche

Samenvatting

Europeesche Verzekeringen introduceert een vernieuwde verzekering voor vakantiehuizen, stacaravans en alle andere soorten recreatiewoningen. Met de Recreatiewoningverzekering is bijvoorbeeld ook een chalet, safaritent, strandhuisje of tuinhuis verzekerd. Deze unieke verzekering geldt in Nederland, Duitsland en België. Aansprakelijkheid is standaard meeverzekerd en de dekking loopt door tijdens transport en opslag in het winterseizoen.

recreatiehuisverzekering.jpg

De Recreatiewoningverzekering heeft twee dekkingen: Brand en Alle Gevaren. Inboedel en een aanbouw of bijgebouw kunnen worden meeverzekerd. Voor particuliere verhuur is er een optionele dekking. Daarbij geldt geen maximum in het aantal verhuurdagen. Als de recreatiewoning volledig verloren gaat, verzekert de Recreatiewoningverzekering van de Europeesche de aankoop- of herbouwwaarde. Daarnaast is er een ruime dekking voor opruimingskosten. Voorheen vielen alleen stenen en houten recreatiewoningen onder een recreatiewoningverzekering. Wie een stacaravan had, moest een caravanverzekering afsluiten. Deze verzekeringen hadden bovendien een lagere dekking bij volledig verlies.

De Europeesche wil met de vernieuwde verzekering eigenaren van recreatiewoningen tijdens én buiten het vakantieseizoen een onbezorgd vakantiegevoel bieden. Daarbij maakt het niet uit om wat voor recreatiewoning het gaat - de dekking geldt bijvoorbeeld voor vaste vakantiehuizen, strandhuisjes, stacaravans, safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets. Europeesche is de enige verzekeringsmaatschappij die deze verzekering aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op: https://www.europeesche.nl/denk-nu-alvast-aan-een-verzekering

Boilerplate

Over Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is al meer dan negentig jaar de specialist op het gebied van vrijetijdsverzekeringen. Dankzij dit specialisme kan de Europeesche verzekeringen bieden die volledig zijn afgestemd op de wensen en omstandigheden van de doelgroep. Klanten van de Europeesche kunnen zo volop genieten van hun vrije tijd. www.europeesche.nl. De Europeesche is partner van de Nederlandse Ski Vereniging.