Utrecht,
04
juli
2016
|
17:30
Europe/Amsterdam

a.s.r. neemt SuperGarant over

Samenvatting

a.s.r. neemt SuperGarant Verzekeringen en SuperGarant Zorg over. Dat zijn a.s.r. en Guus Mineur, de directeur-eigenaar van SuperGarant, overeengekomen. Met de overname verstevigt a.s.r. haar positie als marktleider op het gebied van inkomensverzekeringen.

logosupergarantzorgampverz.jpg

SuperGarant is ruim 30 jaar actief als intermediair en volmacht en is uitgegroeid tot een verzekeringsspecialist met speciaal op het detailhandels segment gerichte schade- en inkomensverzekeringen en aanverwante verzuim- en arbodienstverlening. SuperGarant werkt nauw samen met MKB-brancheorganisaties en heeft rechtstreeks contact met franchise- en inkooporganisaties.

Michel Verwoest, lid Raad van Bestuur a.s.r.: ‘Met de overname van SuperGarant verstevigt a.s.r. haar positie als marktleider op het gebied van inkomensverzekeringen. We kunnen gebruik maken van de brede kennis binnen de detailhandel en het uitgebreide netwerk dat SuperGarant in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Een mooie aanvulling die onze naam als ondernemersverzekeraar waar maakt.’

Guus Mineur, directeur-eigenaar SuperGarant: ‘Geweldig dat een partner als a.s.r. onze concepten en dienstverlening omarmt waardoor ons motto “samenwerken aan een gezonde branche” voor onze ondernemers voor nu en de toekomst staat als een huis.’

Alle 33 medewerkers blijven in dienst van SuperGarant Verzekeringen en SuperGarant Zorg. Het bedrijf blijft gevestigd in Leidschendam en zal van daaruit zelfstandig blijven opereren. Over de overnamesom worden geen gegevens bekendgemaakt.