Utrecht,
05
november
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

ASR Nederland en BNP Paribas Personal Finance samen op de hypothekenmarkt

Samenvatting

​ASR Nederland heeft de eerder aangekondigde samenwerking met een internationale funder bekrachtigd met een handtekening onder een meerjarig contract met BNP Paribas Personal Finance.

Jos Baeten, voorzitter hoofddirectie ASR Nederland: "De samenwerking met BNP Paribas Personal Finance past in onze strategie om in samenwerking met meerdere geldverstrekkers concurrerende hypotheken aan te kunnen bieden voor onze klanten. BNP Paribas Personal Finance maakt onderdeel uit van de wereldwijde groep BNP Paribas Groep. Ze is een zeer geschikte businesspartner om onze concurrentiepositie op de markt uit te breiden en te verstevigen.

Het eerste resultaat van de samenwerking zien we ook direct terug via de nieuwe  ASR WoonGerust hypotheek, een hypotheek met zekerheid waarmee het intermediair de vraag van de consument kan beantwoorden".
 
Volgens Reinier van Fulpen, CEO van BNP Paribas Personal Finance, hebben beide partijen een vergelijkbare visie op de markt. "De ideale toegang tot de beschikbare funding vanuit BNP Paribas Personal Finance en de distributiekracht van ASR leveren en sterke combinatie voor het onafhankelijk intermediar. Onze aanpak in Nederland wordt gecontinueerd door de strategische samenwerking met ASR. De ASR WoonGerust hypotheek is een product van deze tijd met een verantwoorde set van voorwaarden".