Utrecht,
30
december
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Annet Aris nieuwe commissaris ASR Nederland

Samenvatting

​Op aanbeveling van de Ondernemingsraad is ir. A.P. (Annet) Aris benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van ASR Nederland.

Annet Aris werkte ruim 17 jaar als organisatie adviseur bij McKinsey, waarvan 9 jaar als partner. De afgelopen jaren is ze actief als commissaris bij diverse Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en instanties, onder andere bij de Sanoma Group. Ze is lid van het college van bestuur van de OPTA, de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit. Annet Aris geeft ook college bij de internationale business school INSEAD als adjunct professor voor strategie.

Met de benoeming van Annet Aris bestaat de Raad van Commissarissen van ASR Nederland uit vier leden. Overige leden zijn dr. C. (Kick) van der Pol (voorzitter), drs. M. A. (Margot) Scheltema en drs. C. H. (Cor) van den Bos. 

Commissarissen worden benoemd door de aandeelhoudersvergadering op voordracht van de Raad van Commissarissen. De Algemene vergadering en de Ondernemingsraad kunnen aanbevelingen doen voor de voordracht van commissarissen.